Hvad siger vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

undersøgelse af PATIENTTILFREDSHEDen

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“Jeg er altid tilfreds. Jeg har en god, sød, omsorgsfuld og dygtig tandlæge. Alle på klinikken er altid så imødekommende.”

Patient, Tandlægehuset Ørsted

Patient-udtalelse

“Jeg lider af tandlægeskræk. Men hos jer er jeg blevet tryg og for første gang i mit liv, passer jeg mine tandlægebesøg.”

Patient, Tandlægehuset Ørsted

Patient-udtalelse

“Jeg har benyttet klinikken i mere end 30 år og det i sig selv taler for min tilfredshed. Det er en klinik hvor fagligheden er i top og der bliver taget hånd om den enkelte patient. Der er en varm og rolig atmosfære i klinikken og blandt alle medarbejderen. Der er heldigvis også plads til en humørfyldt bemærkning med et glimt i øjet.”

Patient, Tandlægehuset Ørsted

Patient-udtalelse

“Jeg føler, jeg får den bedste behandling og jeg er tryg fra det øjeblik jeg går ind gennem døren. Jeg får altid den bedste modtagelse og bliver budt på kaffe. Lene, i mine øjne er du den bedste tandlæge der findes og jeg glæder mig altid til at komme ned til jer trods min tandlægefobi.”

Patient, Tandlægehuset Ørsted

Mød medarbejderne

Vi er et rutineret og omsorgsfuldt team, der byder dig velkommen på klinikken.

Mød os

sådan finder du os

Vi bor midt i Ørsted og har parkeringspladser lige ved klinikken.

sE kort